fr nl

OPGG

Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Gebied Brussel-Hoofdstad

Forum Geestelijke Gezondheidszorg 28 mei 2017

De 20km van Brussel.... 28 mei 2017

Kom het dorp Geestelijke Gezondheidszorg ontdekken in het Jubelpark en loop met ons enkele kilometers voor de BRUSSELSE GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG.

Het dorp Brusselse Geestelijke Gezondheidszorg (zie affiche)

De 4 doelstellingen van het Forum : 

  1. Het grote publiek sensibiliseren rond vragen betreffende geestelijke gezondheid.
  2. Kennis maken met de plaatsen, de mogelijkheden en de personen die begeleiding of informatie kunnen bieden.
  3. Het grote publiek, hulpverleners en gebruikers van de geestelijke gezondheidszorg samenbrengen.
  4. Informatie bieden over de verschillende benaderingen binnen de geestelijke gezondheidszorg. Het gehele aanbod aan geestelijke gezondheidszorg voorstellen. Dit diverse aanbod betreft een continuüm dat zich uitstrekt van welzijn tot gespecialiseerde psychiatrische hulp.

Spelletjes en sportieve activiteiten zullen aanwezig zijn. We hebben met verschillende sportfederaties contact opgenomen zodat ze sportinitiaties (tennis, atletiek, …) voor kinderen en volwassenen kunnen organiseren.

Het dorp zal op zondag 28 mei 2017 geopend zijn van 9.00u tot 16.30u.

De 20 km van Brussel (zie affiche)

De 20 km van Brussel vormt eveneens de gelegenheid om ploegen van lopers te vormen die samen lopen voor de Brusselse geestelijke gezondheid.

Iedere persoon die de 20 km van Brussel wenst te lopen, wordt uitgenodigd om ons te steunen en ons T-shirt te dragen. De plek van afspraak voor al deze sportievelingen is het dorp bij het vertrek en de aankomst, waar een drankje en een stuk fruit op hen wacht.

Kom onze kleuren verdedigen, SCHRIJF U HIER IN

Vanaf de maand maart organiseren we trainingen om aan zij die dit wensen, een voldoende fysieke conditie op te bouwen of terug te vinden zodat ze het door hun vooropgestelde doel kunnen verwezenlijken. Deze trainingen zijn open voor iedereen, gebruikers, verzorgend personeel, particulieren, en zullen één keer per week georganiseerd worden. Dit initiatief gebeurt in samenwerking met de vereniging « Je cours pour ma forme » (cf. Start to Run). De personen die wensen deel te nemen aan deze trainingen, dienen contact op te nemen met de organisatie van het dorp (OPGG) om zich in te schrijven (hasssane.moussa@pfcsm-opgg.be; 02/289.09.63)

 

Voor de volledige presentatie van het project, klik hier

Volg ons op Facebook (enkel mogelijk voor zij die lid zijn van Facebook)

https://www.facebook.com/Brussellovessantementale/

 

Verantwoordelijken

Hassane Moussa > (OPGG)
Administration – Budgets – Coordination

Olivier De Gand > (OPGG)
Coordinateur