fr nl

OPGG

Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Gebied Brussel-Hoofdstad

Schieve Niouz

Schieve Niouz

 

De krant Schieve Niouz is het nieuwe, driemaandelijkse en tweetalige (FR-NL) blad van het OPGG. De uitgave verschijnt in papieren versie en behandelt alle aspecten van de geestelijke gezondheid in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Schieve Niouz richt zich tegelijk tot gebruikers en hun naasten, professionals in de sociale zorgsector en het grote publiek. Het blad stelt zich tot doel geestelijke gezondheid uit de taboesfeer te halen en informatie te verstrekken. De slagzin? Deze krant is geen banaliteit! Het gaat over geestelijke gezondheid!

Benieuwd naar het resultaat? Van het eerste nummer van Schieve Niouz (oktober, november en december 2019) zullen 1.000 exemplaren worden gedrukt. De krant zal te vinden zijn op plaatsen met een link met geestelijke gezondheid (wachtzalen van psychiatrische ziekenhuizen, geestelijke gezondheidscentra, medische centra enz.). We vragen de lezers om de exemplaren ter plaatse te laten liggen nadat zij ze hebben gelezen. Zo kan Schieve Niouz nog meer mensen bereiken.

Wenst u zelf een bijdrage te leveren? Dan kunt u contact opnemen met het redactiecomité van Schieve Niouz, via het e-mailadres info@schieveniouz.brussels. Elke geïnteresseerde vrijwilliger mag artikels of gedichten schrijven, tekeningen maken of ludieke elementen bijdragen. U kunt ook lid worden van het redactiecomité van Schieve Niouz.

Schieve Niouz is ook online beschikbaar via www.schieveniouz.brussels.